opc_loader

Wensenlijst

Ik ben verhuisd! Zowel de naam als website is veranderd. Zie ik je daar?

https://www.kunstextase.nl/

Gevonden wat je zocht?

Heb je de match en verbinding met een creatie gevoeld en kan je niet wachten om het een warm thuis te geven? Dan is het tijd om te gaan betalen! Rechts bovenin je scherm zie je jouw winkelmandje gevuld met jouw aanwinst. Wanneer je daar op klikt kun je jouw bestelling afronden en betalen. je kunt jouw bestelling op verschillende manieren direct betalen. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen via een factuur.

Account

Je kunt ervoor kiezen om tijdens het bestelproces een account aan te maken. In jouw account kun je jouw bestelgegevens en geschiedenis bekijken, een wensenlijst bijhouden en punten voor korting sparen. 
Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zonder account te bestellen en af te rekenen. Je krijgt ten alle tijden een Track&Trace om jouw pakket te volgen!

Bezorging

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn creaties niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Bij elke creatie staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 3,99 voor bestellingen onder de € 100,- 
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Uitzondering 

Vanwege de omvang geldt voor bepaalde creaties, dat deze alleen kunnen opgehaald kunnen worden op het adres in Grootebroek. Woon je binnen een straal van 50 km, kan het door mij/Woonuniek persoonlijk bij je thuis gebracht worden. Indien de afstand groter is, kijken we samen naar de beste oplossing.